TESTIMONI FRANCAISI

HOME kini telah memasuki pasaran luar daripada negeri asal ia ditubuhkan iaitu di Ipoh, Perak. Ia bertujuan untuk memberi peluang kepada orang ramai untuk menjalankan bisnes pendidikan pada masa yang sama menyampaikan manfaat kepada penduduk sekitar.

Home sangat komited memberikan perkhidmatan pendidikan bertaraf antarabangsa yang kompetitif dan berkesan kepada semua tahap pelajar berumur 4 tahun – 17 tahun. HOME sangat yakin dengan permintaan yang semakin meningkat hari ke hari akan menjadikan HOME sebagai sebuah Syarikat dan Perniagaan yang terbaik di Malaysia dalam bidang pendidikan. HOME meramalkan pertumbuhan pesat yang bakal memberikan pendapatan yang berterusan dan lumayan kepada sesiapa yang berminat untuk menceburkan diri kedalam bisnes ini.

HOME JENAMA NO.1, JENAMA UNTUK SEMUA

SYAHIR DAN AMIRAH – SUAMI ISTERI

HOME adalah satu kerjaya yang boleh dilakukan dirumah dengan masa yang fleksibel. Malah, kami berdua dapat dapat luangkan masa bersama dan dapat lihat anak membesar depan mata sendiri.

Kenapa kami pilih franchise kerana ia adalah bisnes yang dah ada produk, S.O.P dan jenama yang dikenali ramai. Malah francaisor dah ada pengalaman jatuh bangun bertahun lamanya sebelum diberi lesen francais oleh kerajaan. Jadi kita tak perlu lagi lalui masalah yang dihadapi francaisor. Hanya perlu ikut sahaja SOP dan buat keuntungan dengan mudah.

MASTURA MAHZAN – FRESH GRADUATE

Saya tiada bisnes lain dan tiada pengalaman dengan mana-mana bisnes Pendidikan. Sewaktu memulakan bisnes saya adalah fresh graduate dan tiada modal. Tapi disebabkan minat dan yakin dengan model bisnes HOME, saya usahakan untuk buka cawangan dan Alhamdulillah sekarang saya telah mempunyai 4 cawangan.

Kepada bakal francaisi, pilihlah mentor produk yang baik seperti HOME kerana segalanya telah disediakan seperti SOP dan bantuan pengurusan perniagaan. Malah, HOME sentiasa melakukan penambahbaikan dari masa ke semasa untuk kita mengembangkan bisnes yang dijalankan.

WAN NOURUL AKMAL – BUSINESS OWNER

Bisnes HOME amat bersesuaian dengan pemilik perniagaan yang ingin meluaskan lagi bidang perniagaan. Terutama yang berminat dengan Pendidikan. Selain dari HOME, saya turut menjalankan perniagaan lain. Ia sama sekali tidak mengganggu masa bisnes lain kerana waktu operasi HOME yang fleksibel dan mudah dijalankan.

Dari sudut perkembangan kerjaya, support dan bimbingan yang berterusan diberikan kepada mereka yang tiada pengalaman. Mereka dibimbing secara eksklusif oleh HQ dan mentor yang terlatih sehingga mahir mengendalikan bisnes sendiri.

AMIN KAMARUDDIN – FRESH GRADUATE

Sebagai graduan yang tiada pengalaman bekerja, perniagaan francais adalah lebih mudah untuk dijalankan kerana jenama telah dikenali dan produk pon telah tersedia. Malah modul dan kaedah yang HOME perkenalkan sangat baik untuk bantu anak-anak yang lemah matematik. Oleh kerana saya yakin dengan produk HOME, Alhamdulilah saya berjaya buka cawangan sendiri di Kelantan.

Untuk graduan diluar sana, jika pernah terfikir untuk berniaga. Anda boleh mulakan perniagaan dengan HOME terutama jika anda berminat dengan Pendidikan dan suka dengan kanak-kanak.

NUR LIYANA YANG ABDUL AZIZ – EXBANKER

Pada mulanya saya sekadar menyertai HOME sebagai tenaga pengajar. Lama kelamaan, saya merssakan HOME merupakan tempat pembelajaran yang ternyata berbeza daripada tempat-tempat lain dan melihat peluang untuk berbisnes.

Saya Agak takut untuk menjalankan bisnes pada mulanya kerana telah terbiasa untuk bekerja makan gaji. Tapi atas nasihat suami “tiada bisnes yang tidak melibatkan risiko, yang ada hanyalah bagaimana kita menguruskannya”. Saya terus melangkah dan menjalankan bisnes HOME daripada seorang pegawai bank. Alhamdulillah, kini saya sudah memiliki 3 cawangan di Perak.

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Hubungi kami segera dan dapatkan maklumat lanjut berkenaan perniagaan kami. Kami membuka peluang sesiapa sahaja untuk mendapatkan bantuan modal perniagaan dari pelbagai cara. Kami terbuka kepada apa sahaja pertanyaan dari pihak Tuan/Puan.

HOME WANTS TO WORK WITH YOU!

Contact Us

TINGGALKAN KAMI PERTANYAAN PENDEK UNTUK MAKLUMAT LANJUT!

Baixar Torrent Crackedao

tekken 3 game download for pc

The Zalo PC 

Snaptube PC gratis Snaptube For PC

Ativador Office 2016

ITACrack

futemax

share me app