[vc_empty_space]

RAKAN STRATEGIK

PELUANG PEMBIAYAAN PERNIAGAAN

Bagi membiayai kos untuk menjalankan perniagaan HOME, terdapat dua peluang pembiayaan daripada kerajaan yang boleh digunakan sebagai dana permulaan perniagaan. Dua peluang tersebut adalah Geran Percuma daripada KPDNHEP dan Program Pinjaman Perniagaan daripada PERNAS.

Portfolio

KPDNHEP sebagai peneraju pembangunan industri francais nasional telah mengumumkan pelaksanaan program ini dengan memberi tumpuan kepada pemberian geran secara percuma untuk membangunkan pakej francais yang lebih berpatutan bernilai RM100,000 ke bawah serta pakej francais mikro bernilai RM50,000 ke bawah untuk meningkatkan bilangan usahawan francais (francaisi) dari kumpulan B40 dan M40.

GERAN PERNIAGAAN 2022 MASIH BELUM DIBUKA

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Hubungi kami segera dan dapatkan maklumat lanjut berkenaan pembiayaan geran ini. Kami membuka peluang sesiapa sahaja untuk mendapatkan bantuan modal perniagaan. Kami juga terbuka kepada apa sahaja pertanyaan dari pihak Tuan/Puan.

Portfolio

Project BYOB adalah inisiatif Pernas dalam menawarkan program keusahawanan yang holistik dan kompetitif kepada peserta Bumiputera yang ingin memulakan perniagaan, terutamanya dalam perniagaan francais dan pra-francais. Peserta BYOB akan berpeluang menerima latihan terstruktur, pemadanan perniagaan, bantuan pembiayaan dan pemantauan perniagaan selama enam (6) bulan setelah dimulakan perniagaan.

KLIK DISINI UNTUK KE LAMAN WEB PERNAS

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Hubungi kami segera dan dapatkan maklumat lanjut berkenaan program pinjaman ini. Kami membuka peluang sesiapa sahaja untuk mendapatkan bantuan modal perniagaan. Kami juga terbuka kepada apa sahaja pertanyaan dari pihak Tuan/Puan.

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Hubungi kami segera dan dapatkan maklumat bagaimana kaedah menggunakan modal sendiri, untuk berniaga bersama kami. Kami membuka peluang sesiapa sahaja untuk mendapatkan bantuan modal perniagaan. Kami juga terbuka kepada apa sahaja pertanyaan dari pihak Tuan/Puan.

PELABURAN

Portfolio
Portfolio

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Hubungi kami segera dan dapatkan maklumat lanjut berkenaan perniagaan kami. Kami membuka peluang sesiapa sahaja untuk mendapatkan bantuan modal perniagaan dari pelbagai cara. Kami terbuka kepada apa sahaja pertanyaan dari pihak Tuan/Puan.

Contact Us

TINGGALKAN KAMI PERTANYAAN PENDEK UNTUK MAKLUMAT LANJUT!

Download Crackeado Software

kinemaster para pc kinemaster for pc

mx player for windows

Ativador Window

s 7Free Fire for PC

foxit reader crack foxit reader crack